magazinul nostru

vineri, 4 aprilie 2014

5 pasi catre un dormitor cu elemente Feng Shui



5 pasi catre un dormitor cu elemente Feng Shui

Un bun dormitor Feng Shui este un dormitor care promoveaza un flux armonios de energie placuta si hranitoare. Un dormitor in concordanta cu legile fundamentale ale invataturii orientale este un dormitor care te invita, te atrage, si te calmeaza in acelasi timp. Un bun dormitor Feng Shui este distractiv si placut, fie ca esti acolo pentru un pui de somn rapid, un somn bun sau pentru a face dragoste pasionala.
Pentru a crea un dormitor excelent, ai posibilitatea dea utiliza o varietate de instrumente simple, practice Feng Shui , cum ar fi sfaturile de mai jos:
1.     Scapa de televizor, computer si echipamentul de fitness din dormitor
Energia pozitiva din dormitor este distrusa atunci cand aceste elemente sunt prezente in dormitorul tau.
2.     Deschide fereastra des sau foloseste un purificator de aer de calitate pentru a mentine un aer curat si plin de oxigen
Fii foarte pretentios/pretentioasa in legatura cu calitatea aerului din dormitorul tau. Nu poti avea un bun feng shui in dormitorul tau daca aerul pe care il respiri este   “inchis” si plin de diferiti poluanti. De notat ca plantele din dormitor nu sunt bune, decat daca dormitorul este unul mare si plantele sunt localizate departe de pat.
3.     Mai multe nivele de lumina in dormitor
O lumina buna este foarte importanta pentru dormitor, din moment ce aceasta este principalul nutrient al corpului si cea mai puternica manifestatie de energie. Cea mai buna alegere o reprezinta lumanarile.
4.     Foloseste culori linistitoare pentru a atinge un bun echilibru Feng Shui in dormitor
Decorul balansat este cel care promoveaza cel mai bun flow de energie pentru somn, dar si pentru sex. Cele mai bune culori pentru dormitor sunt asa numitele “culori ale pielii” (skin colors), iar noi stim care sunt principalele nuante ale pielii – de la alb pal pana la ciocolatiul maro.
5.     Foloseste principalele reguli pentru pat, care sunt:
-          Acesta trebuie sa fie usor accesibil din ambele parti
-          Doua noptiere (una pe fiecare parte)
-          De evitat patul in linie directa cu usa.

Mai jos sunt cateva exemple de dormitoare feng shui. Tie care iti place? 












Program showroom 12-20 de Luni pana Sambata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va asteptam sa ne cunoastem

Cu siguranta ca nu veti regreta drumul facut pana la magazinul nostru!



Designed By Seo Blogger Templates